Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Liedon kirkossa klo 18. Tule laulamaan maailman lasten hyväksi!
Mukana Liedon kirkkokuoro. Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.

Juontajana Noora Heino,
kanttorina Lotta Paaso, mukana Kirkkokuoro.

Kamarikuoro Melos 50 v!

Joulukonsertti kuoron 50-vuotisjuhlan tunnelmissa! Perinteisiä Melos-joulun sävellyksiä, uudempia sovituksia sekä jotakin Melokselle tyystin uutta. Ohjelmisto kattaa monta vuosisataa ja useamman tyylilajin Meloksen joustavaan tapaan.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.