Kauneimmat joululaulut palvelukeskus Ruskassa

Muu tila

os. Hyvättyläntie 9. Iltaruskon laulajat jakanttori Lotta Paaso laulattavat kauneimpia joululauluja.

Tule laulamaan maailman lasten hyväksi!

Kamarikuoro Melos 50 v!

Joulukonsertti kuoron 50-vuotisjuhlan tunnelmissa! Perinteisiä Melos-joulun sävellyksiä, uudempia sovituksia sekä jotakin Melokselle tyystin uutta. Ohjelmisto kattaa monta vuosisataa ja useamman tyylilajin Meloksen joustavaan tapaan.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!
Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.