Konsertti tai musiikkitilaisuus (Kuorojen ja kanttorien yhteinen joulukonsertti Liedon kirkossa)

Kuorojen joulukonsertti

Kuorojen joulukonsertti "Nyt tähtitarhoihin laulu soi". Mukana myös yksinlaulua sekä kvartetti Four Ladies. Vapaa pääsy.

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Jatkoa suositulle aiemmalle Väärää musiikkia! -esitykselle. Yhteistyössä radiopersoona Hannu Taanila ja kanttori Svetlana Jääskeläinen.