Keskusteleva raamattupiiri

Tarvasjoen seurakuntatalo

Raamatun sanaa, yhdessä keskustelua ja kahvittelua Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Keskustelevassa raamattupiirissä luetaan Raamattua ja pohditaan elämää ja uskoa ennen ja nyt. Tänä syksynä jatketaan Toisen korinttilaiskirjeen tarkastelua. Piirin vastuuhenkilönä on Eija Isokangas.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Retki Tampereen kädentaidot -messuille

Retki Kädentaidot -messuille Tampereelle. Hinta 35€ sisältää bussikuljetuksen ja sisäänpääsyn messuille. Ilmoittautumiset Elina Aholalle, elina.ahola@evl.fi, p.0503995499

Poukama

Kehitysvammaisten Keva- ryhmä

Keva-ryhmä
;vertaistukiryhmä henkilöille, joilla jokin kehitysvamma.
Tervetuloa meidän porukkaan!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.