Jumalan varjelus Suomen vaiheissa

Uusi seurakuntatalo

Hävittäjälentäjä, Ilmavoimien ohjaajaupseeri evp. Olli Seppänen kertoo sotien kriisihetkistä ja Jumalan varjeluksesta. Lisäksi lauluja Suomalaisesta messusta sekä kahvitarjoilu.

Miten kymmenet venäläiset panssarivaunut voivat yhtäkkiä kääntyä taistelemaan omiaan vastaan? Miten pakkanen voi muutamassa tunnissa hyydyttää venäläisten tulivoiman ja pelastaa suomalaisrykmentin? Ilmavoimien ohjaajaupseeri evp. Olli Seppänen tuntee sotiemme kriisihetkiä, joissa Suomen joukot ovat saaneet avun kuin ihmeen kautta. Olli Seppänen puhuu Liedon seurakuntatalolla lauantaina 17.11. klo 15. Lisäksi illassa on lauluja Suomalaisesta messusta, kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Tarvasjoen seurakuntatalo

Eläkekerho Tarvasjoen srk-talolla

Tervetuloa eläkeikäisten omaan kerhoon!

Poukama

Kehitysvammaisten Keva-ryhmä

Vertaisryhmässä oloa ja iloa!
Järjestäjänä seurakunnan kehitysvammatyö.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Keskusteleva raamattupiiri

Raamatun sanaa, yhdessä keskustelua ja kahvittelua Tarvasjoen seurakuntatalolla.