Kirkkoareenalla Pauliina Rauhala ja Synninkantajat

Kirkkoareenalla keskustelemassa kirjailija Pauliina Rauhala ja kirkkoherra Risto Leppänen. Konserttielämyksen iltaan tuo oopperalaulaja, baritoni Aarne Pelkonen. Vaaliauto paikalla kirkon pihalla klo 17-20 ja siellä mahdollisuus ennakkoäänestykseen ja tarjolla vaalikahvit!

Kirjailija Pauliina Rauhala saapuu vieraaksi Liedon kirkossa ke 8.11. klo 18-19.30 pidettävään keskusteluiltaan. Rauhalan uusimpaan romaaniin, Synninkantajiin, pohjautuen puhutaan muun muassa hengellisestä vallankäytöstä, hyljätyksi tulemisesta ja sukupolvelta toiselle siirtyvistä taakoista. Rauhalan kanssa on keskustelemassa kirkkoherra Risto Leppänen. Ilta on samalla upea konserttielämys: Kirkkoareenalla esiintyy jyhkeä baritoniääni, monipuolinen ooppera- ja konserttilaulaja Aarne Pelkonen. Vaaliauto on kirkon pihalla klo 17-20 ja siellä mahdollisuus ennakkoäänestykseen ja tarjolla vaalikahvit.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Jumalan varjelus Suomen vaiheissa

Hävittäjälentäjä, Ilmavoimien ohjaajaupseeri evp. Olli Seppänen kertoo sotien kriisihetkistä ja Jumalan varjeluksesta. Lisäksi lauluja Suomalaisesta messusta sekä kahvitarjoilu.