Kirkkoareenalla Pauliina Rauhala ja Synninkantajat

Kirkkoareenalla keskustelemassa kirjailija Pauliina Rauhala ja kirkkoherra Risto Leppänen. Konserttielämyksen iltaan tuo oopperalaulaja, baritoni Aarne Pelkonen. Vaaliauto paikalla kirkon pihalla klo 17-20 ja siellä mahdollisuus ennakkoäänestykseen ja tarjolla vaalikahvit!

Kirjailija Pauliina Rauhala saapuu vieraaksi Liedon kirkossa ke 8.11. klo 18-19.30 pidettävään keskusteluiltaan. Rauhalan uusimpaan romaaniin, Synninkantajiin, pohjautuen puhutaan muun muassa hengellisestä vallankäytöstä, hyljätyksi tulemisesta ja sukupolvelta toiselle siirtyvistä taakoista. Rauhalan kanssa on keskustelemassa kirkkoherra Risto Leppänen. Ilta on samalla upea konserttielämys: Kirkkoareenalla esiintyy jyhkeä baritoniääni, monipuolinen ooppera- ja konserttilaulaja Aarne Pelkonen. Vaaliauto on kirkon pihalla klo 17-20 ja siellä mahdollisuus ennakkoäänestykseen ja tarjolla vaalikahvit.

Ulkoilu- ja juttukaverit

Ulkoilua ja jutustelua Loukinaisten Pihlajalinnassa!

Poukama

Poukama

Liikuntarajoitteisille sovellettu curlinpeli ja vertaishetki

Curling soveltuu myös liikuntarajoitteisille