Toimintatorstai

Uusi seurakuntatalo

Tänään Totossa aiheena senioireiden tevellinen ravitsemus sekä Pipliaseuran toiminta. Vieraina Novidan opiskelijoita sekä rovasti Esko Laine. Päivään kuuluu aina maittava lounas ja kahvi.

Vieraina klo 10 Novidan opiskelijoita. Lounas (3 €) klo 11.30. Iltapäivällä klo 12.15 alkaen rovasti Esko Laine kertoo maan vanhimman kristillisen järjestön Pipliaseuran toiminnasta. Päivän aikana on myös mahdollista ostaa kotitekoisia hilloja ja mehuja. Kaikki tuotto menee Pipliaseuran tekemän työn hyväksi.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Jumalan varjelus Suomen vaiheissa

Hävittäjälentäjä, Ilmavoimien ohjaajaupseeri evp. Olli Seppänen kertoo sotien kriisihetkistä ja Jumalan varjeluksesta. Lisäksi lauluja Suomalaisesta messusta sekä kahvitarjoilu.