Lieto-opiston yleisöluento: sukututkija Juha Vuorela ja Poimitntoja Tarvasjoen kirkkomaalta

Tarvasjoen seurakuntatalo

Lieto-opiston yleisöluennolla sukututkija Juha Vuorela ja poimintoja Tarvasjoen kirkkomaalta.
Sarja jatkuu Jokilaakson koululla ke 14.11. klo 18.30-20, jolloin kuullaan tarinoita Liedon kirkosta ja apupapeista.

Poimintoja Tarvasjoen kirkkomaalta. Mitä tarinoita kätkeytyy hautakivien nimien taakse? Mikä on kirkkomaan vanhin hautakivi? Mitä uskomuksia ja tapoja liittyi hautaamiseen"

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Retki Tampereen kädentaidot -messuille

Retki Kädentaidot -messuille Tampereelle. Hinta 35€ sisältää bussikuljetuksen ja sisäänpääsyn messuille. Ilmoittautumiset Elina Aholalle, elina.ahola@evl.fi, p.0503995499

Poukama

Kehitysvammaisten Keva- ryhmä

Keva-ryhmä
;vertaistukiryhmä henkilöille, joilla jokin kehitysvamma.
Tervetuloa meidän porukkaan!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.