Laulavat eläkeläiset Tarvasjoen hyvinvointikeskuksessa

Varttuneemmalle väelle tarkoitettu avoin kuoro. Laulamme yksiäänisesti.

Laulavat eläkeläiset kokoontuvat laulelemaan Kaisa-kanttorin johdolla Hyvinvointikeskuksen ruokasaliin.
Tunnin laulurupeaman jälkeen on ohjelmassa laulutervehdys Hyvinvointikeskuksen asukkaille. Kaikki ikäihmiset ovat tervetulleita laulamaan.
Kokoonnumme Hvk:ssa klo 13.30 kerran kuussa keskiviikkoisin. Vierailu Heikkilässä klo 14.30.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Jatkoa suositulle aiemmalle Väärää musiikkia! -esitykselle. Yhteistyössä radiopersoona Hannu Taanila ja kanttori Svetlana Jääskeläinen.