Israelilainen piiritanssi

Muu tila

Joka maanantai tanssitaan israelilaisia piiritansseja Turun kristillisellä opistolla - sopii kaikenikäisille ja kaikentasoisille tanssijoille!

Israelilaiset tanssit Turun kristillisellä opistolla (Lustokatu 7) klo 18 -20.
Joka ilta aloitetaan alkeista ja illan aikana edetään vaikeampiin koreografioihin. Mukaan voit liittyä milloin tahansa.
Israelaisia piiritansseja ohjaa Leena Laihia, ja tunnit ovat maksuttomia.
Lisätiedot: p. 040 765 1636, leena.laihia@kolumbus.fi

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Jumalan varjelus Suomen vaiheissa

Hävittäjälentäjä, Ilmavoimien ohjaajaupseeri evp. Olli Seppänen kertoo sotien kriisihetkistä ja Jumalan varjeluksesta. Lisäksi lauluja Suomalaisesta messusta sekä kahvitarjoilu.