Usvaiseen harsoonsa verhoutuu maa -konsertti

Tangoprinssi 2018 Petri Kiiskin, Harri Ruskeepään ja Paula Pietilän konsertti Liedon kirkossa! Pianosäestys: kanttori Svetlana Jääskeläinen.

Ohjelmistossa muun muassa Petri Laaksosen, Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen lauluja. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu viisi euroa Suomen Lähetysseuran Lasten Pankin hyväksi. Tervetuloa!

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Virsi on virsi. Se veisataan.
Mutta mitä on koraalialkusoitto? Juonnetussa urkukonsertissa kuullaan barokin aikakauden urkuteoksia, ja niiden välissä radiopersoona Hannu Taanilan värikkään mielenkiintoisia ajatuksia. Lyhyesti sanottuna urkumusiikin helmiä ja asiaa.