Soul-messun projektikuoro Tarvasjoen seurakuntatalolla

Tarvasjoen seurakuntatalo

Projektikuoro on kaikille halukkaille tarkoitettu avoin kuoro

Tule mukaan toteuttamaan Soul-messua Tarvasjoen kirkkoon su 7.10.2018. Messua varten kootaan projektikuoro, joka harjoittelee 4 peräkkäisenä keskiviikkona Tarvasjoen seurakuntatalolla klo 19-20.30. Kuoro on kaikille avoin. Lisätietoja saa kanttori Kaisa Takkulalta p. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Virsi on virsi. Se veisataan.
Mutta mitä on koraalialkusoitto? Juonnetussa urkukonsertissa kuullaan barokin aikakauden urkuteoksia, ja niiden välissä radiopersoona Hannu Taanilan värikkään mielenkiintoisia ajatuksia. Lyhyesti sanottuna urkumusiikin helmiä ja asiaa.