Keskusteleva raamattupiiri

Tarvasjoen seurakuntatalo

Raamatun sanaa, yhdessä keskustelua ja kahvittelua Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Keskustelevassa raamattupiirissä luetaan Raamattua ja pohditaan elämää ja uskoa ennen ja nyt. Tänä syksynä jatketaan Toisen korinttilaiskirjeen tarkastelua. Piirin vastuuhenkilönä on Eija Isokangas.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Jumalan varjelus Suomen vaiheissa

Hävittäjälentäjä, Ilmavoimien ohjaajaupseeri evp. Olli Seppänen kertoo sotien kriisihetkistä ja Jumalan varjeluksesta. Lisäksi lauluja Suomalaisesta messusta sekä kahvitarjoilu.