Soul-messun projektikuoro Tarvasjoen seurakuntatalolla

Tarvasjoen seurakuntatalo

Projektikuoro on kaikille halukkaille tarkoitettu avoin kuoro

Tule mukaan toteuttamaan Soul-messua Tarvasjoen kirkkoon su 7.10.2018. Messua varten kootaan projektikuoro, joka harjoittelee 4 peräkkäisenä keskiviikkona Tarvasjoen seurakuntatalolla klo 19-20.30. Kuoro on kaikille avoin. Lisätietoja saa kanttori Kaisa Takkulalta p. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Jatkoa suositulle aiemmalle Väärää musiikkia! -esitykselle. Yhteistyössä radiopersoona Hannu Taanila ja kanttori Svetlana Jääskeläinen.