Toimintatorstai

Uusi seurakuntatalo

Tänään Totossa aiheena omenat sekä Anna-Maija Raittilan virsisanoitukset. Vieraina ylipuutarhuri Tiina Uusitupa sekä kanttori Kaisa Takkula. Päivään kuuluu aina maittava lounas ja kahvi.

Vieraina klo 10 kanttori Kaisa Takkula. Lounas (3 €) klo 11.30. Iltapäivällä klo 12.15 alkaen luento omenoista, joista kertoo ylipuutarhuri, hortonomi Tiina Uusitupa. Päivän aikana on myös mahdollista ostaa erilaisia syysherkkuja. Kaikki tuotto menee lähetyksen hyväksi.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Kohti ehyempää elämää - ilta

Mielenkiintoisia aiheita elämänmakuisella otteella. Puhujana evankelista Esa Heiska. Puheenvuorossa myös Ilkka Laaksonen, päihdeterapeutti, Vuoden Isä 2012.
Musiikkia ja rentoa yhdessäoloa. Arpajaiset.
Musiikkikolmikko Sirpa, Juhani & Kimmo. Mukana Harri Ruskeepää. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. Tilaisuus alkaa klo 17.00 Tervetuloa!

Liedon maaseutuväen yhteinen kirkkopyhä

Tervetuloa vielä sadon siunaamisen jälkeen maaseutuväen yhteisen kirkkopyhän viettooon seurakuntatalolle.