Täyskymppipäivä

Halssin leirikeskus

On hienoa olla täyskymppi!

Tämä on juhlapäivä sinulle, joka täytät tänä vuonna täydet 10-vuotta. Seurakunta järjestää kaikille täyskympeille 25.8.2018 oman kymppipäivän Halssissa. Päivän ohjelmassa on mm. taikuutta, seikkailua, yhdessäoloa, herkuttelua ja musisointia. Halssiin on järjestetty yhteiskuljetus, herkulliset ruokailut sekä saunat on lämmitetty päivää varten. Päivä alkaa klo 10 kuljetuksella ja takaisin ollaan n. klo 19. Tarvasjoelta kuljetus puolta tuntia aikaisemmin ja takaisin ollaan 19.30. Päivän hinta on 10 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen. Muista ilmoittautua mukaan!

Lisätietoja Suvi Pulkkiselta 0505980725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi