Liedon kirkko on 6.6.-17.8. Tiekirkkona avoinna päivittäin klo 12-18. Paikalla kirkon esittelijä, ja erityisesti pienille kirkkovieraille suosittelemme kirkonrottajahtia.

Pappilan piha

Perhekerho

Perheiden syyslomatapahtumassa kepparirata, kuvasuunnistusta, tarkkuusheittoa, makkaranpaistoa - ja muuta mukavaa!

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai

Tänään Totossa musiikkia kanttori Lotta Paason seurassa ja myöhemmin FM Juha Ruohonen kertoo Ravattulan arkeologisista kaivauksista.

Poukama

Ahkerat Eukot neulepiiri