Lapsiperheiden kesäkahvila

Loukinaisten kerhotila

Kesäkahvila lapsiperheille Loukinaisten kerhotilan puistossa. Kahvittelua ja mukavaa yhdessäoloa. Oma muki mukaan. Tervetuloa!

Yhteinen aamupäivä lapsiperheille. Mukavaa yhdessäoloa ulkosalla. Tarjolla pientä aamupalaa. Oma muki mukaan.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!