Helluntaipäivän ja kaatuneitten muistopäivän messu

Tervetuloa helluntaipäivän ja kaatuneitten muistopäivän messuun. Messun jälkeen seppelten lasku sankarihaudoilla.

Helluntaipäivän ja kaatuneitten muistopäivän messu Liedon kirkossa klo 10, messun toimittavat Outi Tukia-Takala ja Lotta Paaso. Messun jälkeen seppelten lasku sankarihaudoilla.

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai

Tänään Totossa musiikkia kanttori Lotta Paason seurassa ja myöhemmin FM Juha Ruohonen kertoo Ravattulan arkeologisista kaivauksista.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Keskusteleva raamattupiiri

Raamatun sanaa, yhdessä keskustelua ja kahvittelua Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Uusi seurakuntatalo

Kohti ehyempää elämää - ilta

Mielenkiintoisia aiheita elämänmakuisella otteella. Puhujana evankelista Esa Heiska. Puheenvuorossa myös Ilkka Laaksonen, päihdeterapeutti, Vuoden Isä 2012.
Musiikkia ja rentoa yhdessäoloa. Arpajaiset.
Musiikkikolmikko Sirpa, Juhani & Kimmo. Mukana Harri Ruskeepää. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. Tilaisuus alkaa klo 17.00 Tervetuloa!