Alikulma-Takamaan kinkerit

Kinkerit

Alikulma - Takamaan kinkerit Carita ja Teemu Maisilan luona Ylituomarilassa, Tuomarilantie 29.
Kinkereitten aiheena pyhä kaste, aiheeseen voi valmistautua lukemalla katekismuksesta kasteesta.
Vanha läksyvirsi 929 ja uudet läksyvirret ovat 217 ja 926.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai

Tänään Totossa taivutellaan nisäkäsjumpassa, jonka jälkeen kiinnostava tietopaketti Liedon nisäkkäistä. Vieraina ovat Liisa ja Tuomo Peltola. Päivään kuuluu aina maittava lounas ja kahvi.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Keskusteleva raamattupiiri

Raamatun sanaa, yhdessä keskustelua ja kahvittelua Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Mikkelinpäivän perhemessu

Tervetuloa kaikenikäisten yhteiseen messuun, jossa mikkelinpäivänä muun muassa puhutaan iltarukouksesta ja jossa hienoa kuorolaulua espoolaisilta Cancomino- ja CandoMini-kuoroilta, johtajinaan Esko Kallio ja Viena Jurvelin. Mukana myös maskottikissat Riemu ja Reilu.