Perhekerho Littoisten Tammikalliossa

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerho on maksuton perheiden kohtaamispaikka, jossa leikitään, jutellaan ja hiljennytään yhdessä. Kerhossa on erilaista ohjattua toimintaa sekä pientä tarjoilua. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30, tervetuloa!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!