Lapsikuoro (Lapsikuoro Laululintuset)

Uusi seurakuntatalo

laulukuoro ala-asteikäisille lapsille

Liedon seurakunnan lapsikuoro Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja.Meillä on kevään aikana muutama esiintyminen ja kevään lopuksi teemme yhteisen kevätretken. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Liedon seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja kanttori Kaisa Takkulalta, puh. 044-7443219, kaisa.takkula@evl.fi

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!