Messu (Laskiaissunnuntain isovanhempien kirkko)

Tervetuloa Laskiaissunnuntain isovanhempien kirkkoon!

Laskiaissunnuntain isovanhempien kirkko Liedon kirkossa klo 10, messun toimittavat Pauliina Uhinki-Suominen, Outi Tukia-Takala, Kaisa Takkula ja lapsikuoro Laululintuset.

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai

Tänään Totossa taivutellaan nisäkäsjumpassa, jonka jälkeen kiinnostava tietopaketti Liedon nisäkkäistä. Vieraina ovat Liisa ja Tuomo Peltola. Päivään kuuluu aina maittava lounas ja kahvi.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Keskusteleva raamattupiiri

Raamatun sanaa, yhdessä keskustelua ja kahvittelua Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Mikkelinpäivän perhemessu

Tervetuloa kaikenikäisten yhteiseen messuun, jossa mikkelinpäivänä muun muassa puhutaan iltarukouksesta ja jossa hienoa kuorolaulua espoolaisilta Cancomino- ja CandoMini-kuoroilta, johtajinaan Esko Kallio ja Viena Jurvelin. Mukana myös maskottikissat Riemu ja Reilu.