Toimintatorstai

Uusi seurakuntatalo

Toimintatorstai on mukavaa tekemistä, yhteinen hartaus ja lounashetki sekä pysähtymistä ajankohtaisten teemojen äärelle. Aamupäivän ohjelma klo10 alkaen ja lounas (3 €) klo 11.15.
Ruokailun jälkeen kuljemme omin autoin tai kimppataksilla (kävelymatka alikulutunnelin kautta on 1,2km) Taatilan koulun (Kärpijoentie 24, 21420 Lieto) 4. luokan vieraiksi klo 14 asti.
HUOM! Sisäkengät, tossut tai villasukat mukaan koululle.

Aamupäivä: Pieni teko, iso ilo, yhdessä ympäristön hyväksi, Tuomo Peltola. Alussa Anitan aamujumppa.
Iltapäivä: Kuljemme omin kyydein ja kimppataksilla Taatilan koululle (Kärpijoentie 24, 21420 Lieto) 4. luokan vieraiksi klo 14 asti.
Kävelymatka alikulutunnelin kautta on 1,2km.HUOM! Sisäkengät, tossut tai villasukat mukaan koululle.

Poukama

Kehitysvammasten Keva- ryhmä

Keva-ryhmä
;vertaistukiryhmä henkilöille, joilla jokin kehitysvamma.
Tervetuloa meidän porukkaan!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!