Kohti ehyempää elämää -iltapäivä

Uusi seurakuntatalo

Tervetuloa iltapäivään, jossa puhujana psykologi Odetta Lee-Simmons. Lisäksi musiikkia ja muita puheenvuoroja - todistamassa myös poliisit Jatta Haltsonen ja Osku Paajanen. Musiikkia kuullaan muun muassa Tertsetiltä, jossa laulavat Harri Ruskeepää, Kimmo Leino ja Jukka Lusenius. Säestys Olli Sjöblom. Mukana Pauliina Uhinki-Suominen. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen.

Kohti ehyempää elämää -iltapäivä Liedon seurakuntatalolla (Kirkkotie 15) klo 16-17.30. Puhujana psykologi Odetta Lee-Simmons, lisäksi hyvää musiikkia ja muita kiinnostavia puheenvuoroja. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa messuun!