Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset

Uusi seurakuntatalo

Maksuton kuoro ala-asteikäisille

Liedon seurakunnan lapsikuoro Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja.Meillä on kevään aikana muutama esiintyminen ja kevään lopuksi teemme yhteisen kevätretken. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Liedon seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja kanttori Kaisa Takkulalta, puh. 044-7443219, kaisa.takkula@evl.fi

Tarvasjoen kappeliseurakunta,

Tarvasjoen seurakuntatalo

Tarvasjoen päiväkerho

Kerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan, nautitaan omat eväät ja hiljennytään.
Lisätietoja Maijalta 050 307 4800.

Ketunkolon kerhotila

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerho (Littoisten perhekerho)

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!