Seurakunnan yleisöluisteluvuoro Tarvasjoen jäähallilla

Nyt luistelemaan Tarvasjoen jäähallille!

Kaikille avoin yleisöluisteluvuoro Tarvasjoen jäähallilla, Tiileri-areenalla (osoite Hämeen Härkätie 758, Tarvasjoki.) Vuoro on sunnuntaisin klo 15.15-16.15 ja jää on silloin tarkoitettu luistelemiseen. Mailat ja kiekot jäävät laitojen ulkopuolelle. Lapsilla pitää olla kypärä, mutta myös aikuisille suositellaan kypärän käyttöä. Jäällä on aina mukana seurakunnan edustaja, työntekijä tai vapaaehtoinen.

Ensimmäinen luistelukerta on isänpäivänä eli sunnuntaina 12.11.2017. Vuoro jatkuu joka viikko keväälle asti, mutta Liedon seurakunnan nettisivuilta kannattaa aina varmistaa, että vuoro toteutuu. Joskus isompi jääkiekkoturnaus voi peruuttaa vuoron. Jouluaattona pidetään myös taukoa.

Jos haluat mukaan valvojarinkiin, ota yhteyttä Aino Nurmeen aino.nurmi@loimaa.fi.

Tervetuloa luistelemaan!

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Curling / Bingo

Curlingia / Bingoa senioreille

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!