Suuri itsenäisyyspäivän kuorokonsertti Liedon kirkossa

Liedon kansalaisopiston ja seurakunnan kuorojen yhteinen itsenäisyyspäivänkonsertti 100-vuotisen Suomen kunniaksi

Liedon kansalaisopiston sekä Liedon seurakunnan kuorot yhdistävät voimansa Suomen 100-vuotisjuhlallisuuksien kunniaksi ja pitävät yhteisen kuorokonsertin Liedon kirkossa. Ohjelmassa on rakastettua suomalaista kuoromusiikkia. Mukana konsertissa on Liedon Laulu johtajansa Päivi Sjöbergin johdolla, Tulatei-kuoro johtajanaan Iina Kivimäki, Liedon mieskuoro johtajanaan Esa Nordgren, Liedon kirkkokuoro johtajanaan Lotta Paaso sekä Gospel ladies johtajanaan Svetlana Jääskeläinen. Kuorojen omien laulujen lisäksi kuullaan myös suurkuoroa, jossa kaikki kuorot laulavat yhdessä. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmamyynti 5 euroa sotaveteraanien hyväksi.

Laulavat eläkeläiset Tarvasjoen hyvinvointikeskuksessa

Varttuneemmalle väelle tarkoitettu avoin kuoro. Laulamme yksiäänisesti.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Tarvasjoen seurakuntatalo