Koko perheen itsenäisyysjuhla yhteistyössä Tarvasjoen MLL:n kanssa Tarvasjoen seurakuntatalolla

Tarvasjoen seurakuntatalo

Juhlistetaan 100-vuotisen Suomen itsenäisyyttä koko perheen voimin.

Yhteistyössä Tarvasjoen MLL:n kanssa. Marttojen järjestämä kakkutarjoilu. Kanttorin lauluhetkessä lauletaan suomalaisia lauluja sekä joululauluja. Luvassa on myös joulupukin vierailu.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!

Liedon keskustan kerhotila

Perhekerho

Tervetuloa viettämään mukavaa yhteistä hetkeä kanssamme perhekerhoon. Puuhastelemme erilaisia kädentaitoja, laulamme leikkien, osallistumme kerran kuukaudessa myös pienille sopivaan kirkkovarttiin. Tarjolla aamupalaa.