Keskustan perhekerho, Liedon keskustan kerhotila

Liedon keskustan kerhotila

Mukavaa yhdessä oloa, laulun, leikin, askartelun ja pienen hiljentymis hetken parissa. Tarjolla aamupalaa. Perhekerho on maksuton eikä sinne ole ilmoittautumista.

Perhekerhoa Liedon keskustan kerhotilassa ohjaavat Päivi Linnasaari-Liimatainen ja Tuula Mäki - tervetuloa!

Liedon kirkko on 8.6.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.