Havuseppeletalkoot Uudella seurakuntatalolla)

Uusi seurakuntatalo

Lähde mukaan hyväntekoon, havuseppeletalkoisiin! Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme havukranssit itsenäisyyspäiväksi, 76 seppelettä Liedon kirkon sankarihaudoille ja Tarvasjoelle 82.

Kranssin sitomisessa opastavat Tiina Aaltonen ja Heidi Laaksonen. Mukaan ohuet käsineet (sekä mahdollisesti oksasakset ja 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia). Talkookahvit tarjotaan.

Havuseppeletalkoissa tehdään Suomen juhlavuoden kunniaksi kranssit jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Mukaan ohuet työkäsineet. (Ja mahdollisesti myös oksasakset sekä 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia.) Tarjolla talkookahvit.

Viinamäen vaiheet: opastettu kierros Viinamäen hautausmaalla

Lieto-viikon opastettu kierros järjestetään yhdessä Liedon museon kanssa.

Kesäraamis Tarvasjoella

Kesäraamis kokoontuu Eija Isokankaan luona, sään salliessa ollaan pihalla ja grillaillaan. Osoite Kuusikuja 1, Tarvasjoki.