Littoisten ikonipiiri

Tammikallion seurakuntakoti

Oletko kiinnostunut ikonimaalauksesta? Seurakunnan ikonipiirissä kokoontuvat aloittelijat ja kokeneemmat maalaajat tutustumaan ikonimaalauksen saloihin.

Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 16.9. ja kausi päättyy 25.11. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi koskaan maalannut tai piirtänyt. Osallistumismaksu on 45 €, lisäksi materiaalimaksu. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Outi Tukia-Takala, outi.tukia-takala@evl.fi

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!

Uusi seurakuntatalo

Kohti ehyempää elämää - ilta

Mielenkiintoisia aiheita elämänmakuisella otteella. Puhujana evankelista Esa Heiska. Puheenvuorossa myös Ilkka Laaksonen, päihdeterapeutti, Vuoden Isä 2012.
Musiikkia ja rentoa yhdessäoloa. Arpajaiset.
Musiikkikolmikko Sirpa, Juhani & Kimmo. Mukana Harri Ruskeepää. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. Tilaisuus alkaa klo 17.00 Tervetuloa!

Uusi seurakuntatalo

Liedon maaseutuväen yhteinen kirkkopyhä

Tervetuloa vielä sadon siunaamisen jälkeen maaseutuväen yhteisen kirkkopyhän viettooon seurakuntatalolle.