Littoisten ikonipiiri

Tammikallion seurakuntakoti

Oletko kiinnostunut ikonimaalauksesta? Seurakunnan ikonipiirissä kokoontuvat aloittelijat ja kokeneemmat maalaajat tutustumaan ikonimaalauksen saloihin.

Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 16.9. ja kausi päättyy 25.11. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi koskaan maalannut tai piirtänyt. Osallistumismaksu on 45 €, lisäksi materiaalimaksu. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Outi Tukia-Takala, outi.tukia-takala@evl.fi

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.