Iltaruskon laulajat Ruskassa

Iloinen päiväsaikaan harjoitteleva lauluryhmä

Tule mukaan Iltaruskon laulajiin, joka harjoittelee torstaisin seurakuntatalolla. Kuukauden ensimmäinen torstai pidämme lauluhetken palvelukeskus Ruskan väelle. Lisäksi käymme laulattamassa muissa laitoksissa muun muassa Kauneimpia joululauluja. Pari kertaa vuodessa laulamme myös messussa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Virsi on virsi. Se veisataan.
Mutta mitä on koraalialkusoitto? Juonnetussa urkukonsertissa kuullaan barokin aikakauden urkuteoksia, ja niiden välissä radiopersoona Hannu Taanilan värikkään mielenkiintoisia ajatuksia. Lyhyesti sanottuna urkumusiikin helmiä ja asiaa.