Havuseppeletalkoot Tammikalliossa

Tammikallion seurakuntakoti

Lähde mukaan hyväntekoon! Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit itsenäisyyspäiväksi jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Tartu talkoohaasteeseen, seppeleitä tarvitaan 158!

Suomen juhlavuoden kunniaksi teemme talkoilla havukranssit jokaiselle sankarihaudalle - Liedon kirkon hautausmaalle 76 ja Tarvasjoen sankarihaudoille 82 seppelettä. Mukaan ota mukaan ohuet työkäsineet. (Ja mahdollisesti myös oksasakset sekä 10 cm:n pituisia haarallisia kuusenoksia.) Seppelten sitomista opastamassa Tiina Aaltonen.
Talkookahvit tarjotaan.

Poukama

Kehitysvammasten Keva- ryhmä

Keva-ryhmä
;vertaistukiryhmä henkilöille, joilla jokin kehitysvamma.
Tervetuloa meidän porukkaan!

Saaristoseikkailu Harvansaari

Seikkailupäivä Harvan saaressa 2004-2008 syntyneille

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.