Loukinaisten perhekerho

Loukinaisten kerhotila

Perhekerho Loukinaisten kerhotilassa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!

Liedon keskustan kerhotila

Perhekerho

Tervetuloa viettämään mukavaa yhteistä hetkeä kanssamme perhekerhoon. Puuhastelemme erilaisia kädentaitoja, laulamme leikkien, osallistumme kerran kuukaudessa myös pienille sopivaan kirkkovarttiin. Tarjolla aamupalaa.