Perhekerho (Keskustan perhekerho, Liedon keskustan kerhotila)

Liedon keskustan kerhotila

Mukavaa yhdessä oloa, laulun, leikin, askartelun ja pienen hiljentymis hetken parissa. Tarjolla aamupalaa.

Päivi Linnasaari-Liimatainen, Tuula Mäki

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.