Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset

Lauluintoisille ala-asteikäisille avoin kuoro

Liedon seurakunnan lapsikuoro Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja.Meillä on syksyn aikana muutama esiintyminen. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Liedon seurakuntatalolla. Kuoro on maksuton. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja kanttori Kaisa Takkulalta, puh. 044-7443219, kaisa.takkula@evl.fi

Halssin leirikeskus

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Liedon kirkko on kesällä 8.6.-4.8. sekä Lieto-viikoilla 9.-25.8. avoinna päivittäin klo 12-18. Tervetuloa hiljentymään hetkeksi matkan varrella tai tutustumaan kauniiseen Pyhän Pietarin kirkkoon.

Huomioithan, että aukioloaikana on myös kirkollisia toimituksia - vihkimisiä, kasteita, siunauksia.