Kirkkokuoron harjoitus

Uusi seurakuntatalo

Tervetuloa mukaan hauskaan aikuisten sekakuoroon!

Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoiltaisin seurakuntatalolla kanttori Lotta Paason johdolla. Mukaan mahtuu vielä kuorolaulusta kiinnostuneita miehiä ja naisia. Laulamme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa kerran kuukaudessa.

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Virsi on virsi. Se veisataan.
Mutta mitä on koraalialkusoitto? Juonnetussa urkukonsertissa kuullaan barokin aikakauden urkuteoksia, ja niiden välissä radiopersoona Hannu Taanilan värikkään mielenkiintoisia ajatuksia. Lyhyesti sanottuna urkumusiikin helmiä ja asiaa.