Kirkkovartti Tarvasjoen kirkossa

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa kirkkovarttiin!

Kirkkovartissa lauletaan ja leikitään ja hiljennytään lasten tahtiin. Mukana Outi-pappi, Kaisa-kanttori sekä kerhosta Hanneli. Kirkkovartin jälkeen on perhekerho Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!