Perhekerho Littoisten Tammikalliossa

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerhot ovat perheiden yhteisiä kokoontumispaikkoja - rentoa yhdessäoloa, jutustelua, leikkiä, askartelua, laulua, hiljentymistä. Perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, ja ne ovat maksuttomia.

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30, tervetuloa!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!