Juhlimme 100-vuotiasta Suomea Suomimuskarin merkeissä

Tarvasjoen kirkko

Tuttuja lauluja eri vuosikymmeniltä yhdessä laulaen. Kaikenikäisille sopiva Suomi 100 -juhlatapahtuma. Tervetuloa, lapset ja aikuiset, yksin tai yhdessä, lasten tai lastenlasten kanssa!

Suomi-muskarit juhlistavat Suomi 100 -juhlavuotta! Sunnuntaina 29.10. lauletaan yhdessä tuttuja lauluja läpi vuosikymmenten Liedon kolmessa kirkossa, Tarvasjoella klo 14, Liedon kirkossa klo 16 ja Littoisten tehtaankirkossa klo 18. Tervetuloa sukupolvet yhdistävään juhlamuskariin musisoimaan, laulamaan, leikkimään, leikityttämään! Menossa mukana seurakunnan lastenohjaajat & kanttori Kaisa Takkula.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!