Reformaationäytelmä Martti ja Hanhi

Näytelmä vie katsojan aikamatkalle 500 vuoden takaiseen Wittenbergiin! Matkaseuraksi saat nuoren Mikael Agricolan, oppi-isä Martti Lutherin, perinteille uskollisen munkki Tezelin sekä Ulrika von Kúkuun - nokkavasti maailman menoa hämmästelevän vahtihanhen. Välillä veisataan yhdessä. Alun perin alakoululaisille kirjoitettu näytelmä soveltuu kouluikäisille ja sitä vanhemmille. Asiaa ja naurunaihetta on lapsille ja aikuisille. Tervetuloa!

Reformaation alkuajoista kertovan näytelmän kesto on 40 minuuttia. Vapaa pääsy. Reformaationäytelmän osissa nähdään Daniel Räsänen, Outi Tuki-Takala, Rauno Räty sekä Kaisa Lahdenkauppi. Uruissa on kanttori Svetlana Jääskeläinen, ja kertojana Elina Ahola. Näytelmän on kirjoittanut Simone Koivisto.

Äijäkammari yksin asuville miehille Tarvasjoella

Tervetuloa Äijäkammariin, Tarvasjoen Kirkkotie 3:n kerhohuoneelle!