Olkkari

Nuortentalo

Olkkari Nuortentalolla

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa olkkarissa tarjolla pientä syötävää. Illan päätteeksi hiljennytään hartauteen.

Gospel-lattarit -tapahtuma

Gospel-lattarit-tanssiliikunta on liikettä, iloa ja hyvinvointia! Tarkoitettu kaikille latinalaisista tansseista kiinnostuneille - et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa tai paria!
Gospel-lattaritunnit koostuvat lyhyestä alkurukouksesta, lämmittelystä, eri lattaritanssilajeista, loppurukouksesta ja venyttelyistä. Tervetuloa liikkumaan!