Liikuntarajoitteisille sovellettu curlingpelihetki

Poukama

Tervetuloa toiminnalliseen hetkeen seurakunnan Poukamaan, Palvelukeskus Priimaan.
Pelaamme sisäcurlingia ja rupattelemme joka toinen viikko mukavan porukan kanssa.

Vertaishetki liikuntarajoitteisille seurakunnan Poukamassa. Poukaman kahvihetken jälkeen siirrymme vastapäiseen liikuntasaliin pelaamaan sisäcurlingia.
Lisätietoja p. 0505980734.

Viinamäen vaiheet: opastettu kierros Viinamäen hautausmaalla

Lieto-viikon opastettu kierros järjestetään yhdessä Liedon museon kanssa.

Kesäraamis Tarvasjoella

Kesäraamis kokoontuu Eija Isokankaan luona, sään salliessa ollaan pihalla ja grillaillaan. Osoite Kuusikuja 1, Tarvasjoki.