Alakouluikäisten syyslomaleiri Halssissa

Halssin leirikeskus

Syyslomaleiri!

Syyslomalla on mahdollisuus kaikilla alakouluikäisillä leireilyyn Halssin maisemissa. Lomapäivät kuluvat ulkoillen ja puuhastellen kaikkea kivaa. Ennen kaikkea nautimme hyvästä seurasta ja loistavasta tunnelmasta! Leirin hinta on 26 euroa ja sisaralennus on 50%. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse leirikirje, josta selviää leirin ohjelma sekä tarkemmat aikataulutiedot. Lisätietoja voi kysyä Suvi Pulkkiselta 050 598 0725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!