Gospelmix, tempputekniikka ja nykytanssi

Gospelmixiä, tempputekniikkaa ja nykytanssia!

Aikuisille ja nuorille Lietohallin tanssisalissa (os. Urheilutie 2)su 15.10. klo 13 Gospelmix, klo 14 tempputekniikka ja klo 15 nykytanssi.

Gospelmix on tanssijumppaa lattarirytmeillä (salsa, samba, merengue, reggaeton, jive...). Musiikkina on gospelmusiikkia ympäri maailmaa.
Tempputekniikka on "helppoa akrobatiaa aloittelevalle aikuiselle" - kehonhallintaa, tasapainoa, notkeutta, voimaa.

Opettajana tanssin ammattilainen Liisa Laihia. Nykytanssin ohjaa tanssin opiskelija Linnea Hassila.

Aikuisilla on vapaaehtoinen maksu esim. 1-3 e/tunti. Nuorilla ei maksua.

Poukama

Kehitysvammasten Keva- ryhmä

Keva-ryhmä
;vertaistukiryhmä henkilöille, joilla jokin kehitysvamma.
Tervetuloa meidän porukkaan!

Saaristoseikkailu Harvansaari

Seikkailupäivä Harvan saaressa 2004-2008 syntyneille

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.