Suomalaisen messun kuoron harjoitukset Tarvasjoella

Tarvasjoen seurakuntatalo

Projektikuoro Tarvasjoella

Tule mukaan kuoroon toteuttamaan Suomalaista messua su 8.10. Harjoittelemme uusia ja vanhoja lauluja neljänä keskiviikkona seurakuntatalolla klo 19 alkaen 13.9. Tervetuloa mukaan uudet ja tutut laulajat! Lisätietoja Kaisa-kanttorilta puh. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Viinamäen vaiheet: opastettu kierros Viinamäen hautausmaalla

Lieto-viikon opastettu kierros järjestetään yhdessä Liedon museon kanssa.

Kesäraamis Tarvasjoella

Kesäraamis kokoontuu Eija Isokankaan luona, sään salliessa ollaan pihalla ja grillaillaan. Osoite Kuusikuja 1, Tarvasjoki.