Sikilän seurakuntapiiri

Leppoisa lähetysilta Leiniöllä!

Sikilän seurakuntapiiri to 28.9. klo 18 Pirkko ja Toivo Leiniön luona, Huiskuja 2, Vanhalinna. Kahvitarjoilu, hartaus, virsilaulua ja kolehti lähetystyölle. Mukana Daniel Räsänen. Tervetuloa!

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Liedon kirkossa klo 18. Tule laulamaan maailman lasten hyväksi!
Mukana Liedon kirkkokuoro. Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.