Iltaperhekerho

Liedon keskustan kerhotila

Iltaperhekerhoon kokoonnutaan Liedon keskustassa joka toinen torstai-ilta (parittomina viikkoina) klo 18-19.30. Kerhoon voi myös poiketa vain hetkeksi. Iltaperhekerho on yhteinen leikin, juttelun ja perheiden kohtaamisen paikka. Tarjolla on iltapala. Maksuton, ei ilmoittautumista.

Iltaperhekerho Liedon keskustan kerhotilassa klo 18-19.30. Mukana lastenohjaajat Eveliina Välimaa ja Jaana Jantunen.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!
Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.